Solutii Bosch pentru control acces

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Investirea in tehnologia potrivita este esentiala pentru protejarea angajatilor, vizitatorilor, si in ultima instanta, pentru succesul afacerii dumneavoastra. In timp ce doriti in mod natural ca sediul afacerii dvs. sa fie cat mai deschis si primitor posibil – precum si sa faciliteze deplasarea personalului si vizitatorilor in cladire – trebuie sa asigurati o protectie maxima impotriva persoanelor neautorizate.

In cazul declansarii unei situatii de urgenta, nu numai viitorul afacerii dvs., ci si viata oamenilor se bazeaza pe functionarea fiabila a sistemelor de control al accesului. Aceasta combinatie de ultima tehnologie, acces deschis si securitate stricta este exact ceea ce va ofera solutiile de control acces de la Bosch prin intermediul companiei noastre.

Gama completa de solutii

Solutiile de control acces va ofera un sistem scalabil pentru orice proiect. Portofoliul include toate componentele de control acces de la diferite optiuni software si controlere la o gama larga de cititoare si credentiale.

Sisteme flexible pentru orice proiect

Bosch are capacitatea de a oferi un sistem extensibil pentru orice proiect. Datorita scalabilitatii componentelor hardware – controlere modulare de acces, cititoare si acreditari – sistemul creste in functie de nevoile dvs. de securitate. Incepeti cu software-ul Access Professional Edition (APE) pentru proiecte entry-level si apoi treceti la Access Management System (AMS) sau BIS Access Engine (BIS-ACE) – componentele hardware raman aceleasi. AMS este solutia software ideala pentru proiecte de dimensiuni medii sau mari, cum ar fi cladirile de birouri sau centrele de asistenta medicala, in timp ce BIS-ACE se foloseste in proiecte mai mari si mai complexe, cum ar fi aeroporturile sau stadioanele.

Echipamente de inalta calitate si fiabilitate

Bosch este furnizorul global de tehnologie inovatoare, sustinut de cele mai inalte standarde de service si asistenta. Bosch ofera o gama larga de solutii de securitate, siguranta, comunicatii si sunet, fiind aplicate in intreaga lume de la facilitati guvernamentale si locuri publice, pana la companii, scoli si locuinte.

Building Integration System
Solutia combina diferite functii de administrare a cladirilor pe o singura platforma, precum si capacitatea de a oferi raspunsuri simple pentru intrebari dificile.

Access Management System
Noua solutie de control al accesului, sigura si scalabila pentru intreprinderile mijlocii, cu integrare BVMS optionala.

Access Professional Edition
Software scalabil de control al accesului, usor de utilizat, pentru intreprinderile mici si mijlocii cu cerinte ridicate de securitate.

Security Escort
Solutia wirelss de apeluri de ajutor localizeaza si urmareste persoane sau obiecte pentru diferite aplicatii si medii.

Accesorii
Portofoliul este completat de o gama larga de accesorii pentru controlul accesului. Accesoriile includ detectoare de solicitare-iesire, hardware de blocare, baterii si contacte magnetice.

Access Easy Control System
Solutia integreaza o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi integrarea CCTV, verificarea video si monitorizarea intruziunii, fara a sacrifica simplitatea si controlul intuitiv.

Cititoare si Credentiale
Gama larga de interfete diferite ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii si medii.

Controler modular de Acces
Solutia Bosch este imbatabila in ceea ce priveste dimensiunea, greutatea redusa, functionalitatea extinsa si designul atractiv.

Servicii complete. Proiecte la cheie

Pentru controlul accesului, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport Tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Detectie Efractie, Protectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate (PSIM), sisteme informatice, Detectie Incendiu, Building Management Systems, Iluminat inteligent.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de control acces Bosch?

Specialistii AVITECH in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română