Solutii complete pentru noul sediu WNS Romania

Slider Image
AVITECH a dotat sediul WNS Global Services Romania cu sisteme de securitate, siguranta, IT&C, audio-video. IT&C.

WNS Global Services Romania, una dintre cele mai importante companii multinationale din industria serviciilor de externalizare a proceselor de afaceri, a ales AVITECH pentru amenajarea cu sisteme IT&C, securitate, siguranta si audio-video a noului sau sediu din Westgate Office Park, Bucuresti.

Principala componenta a proiectului realizat de AVITECH a fost reprezentata de amenajarea la cheie a data center-ului si implementarea retelei de voce-date care va sustine comunicatiile clientului la nivel global. Pe langa lucrarile IT&C, amenajarea data center-ului a inclus sisteme de climatizare dedicate, sistem de detectie incendiu, sistem de control acces, sistem de supraveghere video si sistem stingere incendiu cu Novec 1230. Infrastructura de comunicatii a presupus integrarea a aproximativ 3000 de prize de voce-date si a peste 140 km de cablu pe o suprafata de peste 2500 mp.

Securitatea pe cele doua etaje ocupate de WNS este asigurata cu ajutorul unui sistem de supraveghere video IP si al unui sistem de control acces si pontaj. Pentru o siguranta sporita s-a implementat o solutie de adresare publica si evacuare vocala automata integrata cu sistemul de detectie incendiu.

De asemenea, AVITECH a amenajat salile de training ale companiei cu sisteme interactive de prezentare, sisteme de videoproiectie si sisteme cu display LCD.

WNS este o unul dintre liderii mondiali in domeniul business process outsourcing (BPO), oferind servicii precum: finante si contabilitate, relatii cu clientii, solutii tehnologice, cercetare si analiza, alte servicii specifice diverselor industrii. Compania are peste 25.000 de angajati in 31 de sucursale raspandite in intreaga lume.

Echipamente

Sisteme de securitate

Sisteme de siguranta

Sisteme IT&C

Sisteme audio-video

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre sistemele de curenti slabi?

Română