Solutii Suprema pentru control acces post-pandemie

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Actuala criza medicala ne-a schimbat total modul de viata si a dat nastere unui nou normal in care distantarea sociala, fizica si interactiunile virtuale sunt obisnuite.

Expertii spun ca amenintarea virusului va persista in continuare intre 1 an si 3 ani, ceea ce inseamna ca masurile sanitare de siguranta vor ramane in vigoare. In acelasi timp, specialistii medicali si expertii in securitate reconfirma importanta controlului securizat al intrarilor. Acest lucru implica producatorii sa adopte noi tehnologii inovatoare pentru control acces securizat non-touch.

In acest context, AVITECH este pregatita pentru a satisfaca noile cerinte in materie de acces si de a oferi solutii inovatoare de control acces auto si pietonal fara contact, bazandu-se pe un portofoliu larg bazat pe noi tehnologii cum ar fi recunoasterea faciala, accesul mobil si integrarea camerei termice pentru a construi un sistem personalizat in functie de nevoi.

Solutii de acces securizat al intrarilor, fara contact

In perioada urmatoare (post- pandemica), control accesul va mentine componenta de verificare a starii de sanatate a persoanelor. De asemenea, mentinerea igienei in interiorul spatiilor de lucru este un factor esential pe termen lung. In domeniul control accesului, cel mai sigur mod de a se realiza cele doua este folosirea de sisteme fara contact (non-touch).

In momentul de fata nu exista niciun dispozitiv care sa satisfaca toate nevoile unei organizatii in materie de control acces in conditii de criza medicala.Organizatiile trebuie sa aleaga dintr-un portofoliu mai larg de solutii de control acces si de securitate fara contact.

Avantajele solutiei Suprema Contactless

Producatorul corean Suprema, unul din cei mai importanti furnizori de echipamente si sisteme de control acces la nivel mondial a dezvoltat solutii personalizate pentru actuala criza medicala.

  • Siguranta– reducerea contactului fizic atenueaza riscul de infectie. Functiile precum temperatura anormala si detectarea mastii de protectie care vin impreuna cu unele dintre solutiile fara contact pot ajuta la mentinerea in siguranta si sanatatea persoanelor, a intreprinderilor si a societatii.
  • Reducerea costurilor– investitiile in noile tehnologii, cum ar fi recunoasterea faciala, accesul mobil, scanarea temperaturii pot contribui la reducerea costurilor (de exemplu eliminarea cardurilor fizice).
  • Securitate– solutiile de control acces fara contact nu numai ca sunt sigure din punct de vedere medical, ci si din punct de vedere al securitatii datelor.

Camera termala
Poate fi utilizata cu terminale de recunoastere a fetei Suprema pentru a detecta utilizatorii cu temperatura corporala ridicata. Afiseaza temperatura pe o interfata grafica si declanseaza alerte cand temperatura este mai mare decat pragul impus.

FaceStation F2
Tehnologia Fusion Matching de la Suprema combina IR si recunoasterea faciala cu algoritmul unic de invatare profunda pentru a obtine o precizie de autentificare exceptionala si cele mai bune performante fara falsificare din industrie.

Acces mobil
Va permite sa utilizati propriul smartphone ca si cheie pentru a accesa usile si alte facilitati. Prin utilizarea smartphone-ului (card de acces virtual), gestionarea accesului securizat devine mai usoara, mai rapida si mai sigura.

Noile tehnologii de control acces de la Suprema pot fi integrate facil in sistemele de securitate, de control acces pietonal sau cu sistemele de management ale cladirilor.

Servicii complete. Proiecte la cheie

Pentru controlul accesului, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport Tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Detectie Efractie, Protectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate (PSIM), sisteme informatice, Detectie Incendiu, Building Management Systems, Iluminat inteligent.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile Suprema?

Specialistii AVITECH in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română