Solutii acces auto Automatic Systems

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Automatic Systems, lider in domeniul controlului securizat al intrarilor

Compania belgiana Automatic Systems este lider mondial in automatizarea si controlul securizat al intrarilor, avand 50 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea sistemelor de acces auto si pietonal. Adoptand inca de la infiintare motto-ul “Quality first”, Automatic Systems este recunoscuta in intreaga lume pentru inalta calitate a echipamentelor sale, in termeni de performanta si fiabilitate. In prezent, are instalate peste 200.000 de unitati de control acces auto si pietonal in 150 de tari. AVITECH este partenerul Automatic Systems pentru Romania.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

Automatic Systems prezinta gama completa de echipamente pentru acces auto precum bariere pentru toate tipurile de aplicatii, blocatoare de inalta securitate pentru drumuri, bolarzi.

Bariere Automatic Systems pentru control acces perimetru – diferite variante constructive si lungimi. De la variante usoare pentru aplicatii domestice precum cladiri rezidentiale, de birouri sau administrative, spitale, campusuri universitare, arene sportive, pana la variante de inalta securitate, destinate instalarii la unitati militare, puncte de control frontiera, cladiri guvernamentale, aeroporturi, centrale nucleare, puncte de acces perimetru infrastructuri critice.

Bariere Automatic Systems pentru parcari – concepute pentru trafic intens, au calitate ridicata, fiabilitate si durabilitate. Se integreaza cu toate tipurile de sisteme automate pentru parcari, sisteme LPR.

Bariere Automatic Systems pentru statii de taxare  – concepute pentru trafic intens specific autostrazilor, podurilor, intrarilor in anumite zone de interes. Viteza mare de operare. Componente de inalta calitate si fiabilitate.

Bariere Automatic Systems pentru managementul traficului – proiectate pentru lungimi mari, sunt destinate inchiderii drumurilor publice, podurilor, tunelurilor. Grad inalt de securitate, protectie antivandalism.

Bolarzi Automatic Systems – solutie pentru blocarea accesului in spatii cu destinatii speciale, centrele oraselor vechi, parcuri, perimetre cladiri comerciale, cladiri administrative. Diferite variante constructive fixe, demontabile, retractabile. Variante de inalta securitate anti-terorism.

Blocatoare Automatic Systems – solutii de inalta securitate, anti-terorism pentru restrictionarea acesului vehiculelor neautorizate. Destinate zonelor militare, ambasadelor, aeroporturilor, cladirilor guvernamentale.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele de acces auto poduse de Automatic Systems, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces auto cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorSupraveghere VideoDetectie EfractieProtectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate  (PSIM), Detectie Incendiu, BMS, Sisteme pentru parcari.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Control Acces in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Kaufland, Lidl, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industrie] Liberty Galati, Odu Manufacturing Romania, Wenglor Sensoric Romania, [Transporturi] Romatsa, [Utilitati] Enel.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de control acces?

Specialistii nostri in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română