Solutii

  • Toate
  • Automatizari
  • IT&Comunicatii
  • Parking
  • Securitate
  • Siguranta

Supraveghere Video

Camere video de inalta rezolutie si calitate pentru orice tip de mediu, sisteme de inregistrare si management video, software pentru analiza datelor, securitate si protectie date, sisteme de vizualizare dispecerate.

Detectie Efractie

Sistemele de detectie efractie pot fi integrate cu supraveghere video, control acces si siguranta. La declansarea alarmelor se pot transmite mesaje preinregistrate in zona in care au avut loc tentativele de efractie.

Securitate Perimetrala

Sisteme si tehnologi de inalta securitate; gama completa de senzori de exterior, bariere, fibra optica, garduri inteligente, radare; sisteme de alarmare; solutii IP, integrare in platforme de management.

Control Acces

Control acces auto, pietonal, Porti automate, Bariere, Bolarzi; Usi de securitate, Porti glisante, rotative, Porti rapide, Turnicheti; Sisteme electronice de control acces; Sisteme biometrice, Integrare sisteme.

Pontaj

Solutii de pontaj electronic simple sau integrate cu sistemul de control acces, sistemul de salarizare, ERP; evidentierea timpului de lucru al anagajatilor pentru planificarea turelor si concediilor.

Sisteme Integrate

Platforme software pentru integrarea tuturor componentelor si sistemelor de securitate, a infrastructurii IT&C, a instatiilor cladirilor (PSIM); Interfata utilizator extinsa pentru control, detectare si rezolvare incidente.

BMS

Solutii avansate de control si management al instalatiilor si sistemelor din cladiri – HVAC, electrice, securitate, siguranta; Minimizarea costurilor de operare; Eficienta energetica; Cresterea gradului de confort si siguranta.

Iluminat Inteligent

Solutii pentru control iluminat; Sisteme DALI scalabile si deschise pentru integrarea in instalatiile electrice; Tehnologii wireless sau care necesita cablare; Reduceri la consumul de energie electrica de pana la 75%.

Detectie Incendiu

Gama completa de solutii pentru detectia de incendiu; Detectoare de incendiu, de fum, de flacara, Detectie prin cablu senzitiv, Detectie prin aspiratie, Camere video termale; Solutii de integrare pentru aplicatii specifice.

Adresare Publica

Sisteme de adresare publica, alarmare si evacuare vocala, sonorizare (PA/VA/BGM); Arhitecturi variate, sisteme compacte pentru aplicatii de mici dimensiuni si platforme digitale pentru proiecte complexe.

Stingere Incendiu

Gama completa de solutii pentru limitarea si stingerea incendiilor, conforme cu normele FM, IGSU, VdS; Stingere cu aerosoli, cu gaze, cu ceata de apa, apa, spuma; Sisteme pentru reducerea nivelului de oxigen.

Parcari Off-Street

Instalatii; Sisteme automate pentru parcari, Bariere, solutii LPR, Sisteme de Ghidare si Informare; Digital Signage; Solutii de plata; Aplicatia mobila UPPARK; Solutii de integrare si administrare a parcarilor.

Parcari On-Street

Senzori locuri de parcare; Sisteme de Ghidare (wayfinding); Parcometre; Aplicatia mobila UPPARK; Solutii pentru verificare plata si amenzi; Supraveghere video; Solutii de integrare si administrare a parcarilor.

Networking

Infrastructura IT&C adaptata noilor cerinte impuse de dinamica mediului de afaceri; Retele care conecteaza orice; Retele locale; Retele wireless; Solutii pentru mobilitate; Conectivitate de inalta securitate.

Intercom

Echipamente cu fiabilitate ridicata, adaptate mediului industrial, pentru conectarea sistemelor de productie; Retele IoT; Comunicatii operationale; Solutii securitate date si integritate procese.

Colaborare

Comunicatii Unificate date,voce,video, aplicatii mobile; Audio/Video Conferinte; Gama completa de echipamente, de la terminale pentru lucru individual la sisteme pentru dotarea salilor de intalniri.

Data Center

Constructie, amenajare si dotare centre de date; Climatizare; Instalatii electrice; Securitate fizica; Protectie la Incendiu; Infrastructura IT&C; Monitorizare, Control, Solutii management infrastructura.

Hardware

Gama completa de echipamente; Infrastructura – Servere, Stocare, sisteme UPS, Retelistica, Securitate; Statii de lucru desktop, POS; Solutii mobile – notebook, smartphone, tablete, dispozitive wearable; Periferice – Printere, Scanere, Monitoare.

Securitate Date

Solutii avansate pentru protectia infrastructurii IT&C, a sistemelor de securitate fizica, a instalatiilor cladirilor. Consultanta pentru intelegerea si depistarea celor mai recente amenintari ce pun in pericol activitatea companiilor si institutiilor.

Dezvoltare Software

Aplicatii web sau mobile Android si iOS ce ofera functionalitati suplimentare sistemelor integrate existente in piata; Aplicatii tip serviciu pentru comunicarea intre sisteme diferite; Reduceri de costuri pastrand sistemele existente.

Solutii de Plata

Automate de plata pentru bilete; Parcometre; Solutii de plata mobile, on-line; Integrare ticketing cu sisteme de control acces; Solutii pentru arene sportive, parcuri tematice, muzee, centre culturale, municipalitati.

Networking

Retelele informatice joaca un rol crucial in activitatea companiilor si institutiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Ele conecteaza, controleaza si monitorizeaza toate comunicatiile interne.

Digital Signage

Solutii complete de afisare indoor si outdoor – Display, Videowall; Sisteme Interactive; Infrastructura IT&C; Solutii pentru distributia si managementul continutului media; Customer Experience.

Ceasoficare

Solutii IP pentru masurarea si vizualizarea timpului; Ceasuri analog, digitale, de interior, exterior; Servere pentru sincronizare in retele de afisare; Sisteme audio pentru alerte; Cronometraj sportiv, tabele de scor.

Audio-Video

Sisteme pentru conferinte; Sonorizari; Solutii Video; Display, Videoproiectie, Videowall; Integrare de sisteme; Amenajari Sali de Curs, Intalniri, Conferinta, Cinema, Teatru, Dispecerate NOC/SOC, Arene Sportive.

Customer Experience

Solutii de ghidare si informare (wayfinding); Digital Signage; Managementul fluxului de utilizatori; Analiza traficului; Solutii de evaluare a satisfactiei clientilor; Sisteme interactive; Aplicatii mobile personalizate.

Sonorizare

Sisteme de sonorizare sali de conferinta, amfiteatre, sali de spectacol, arene sportive, centre comerciale, aeroporturi, gari; Microfoane; Amplificatoare, Procesoare de sunet, Mixere audio; Incinte acustice.

Cauti un contractor pentru executia instalatiilor de curenti slabi?

Română