Detectie Efractie

Detectie Efractie

Detectie efractie

Solutii avansate pentru identificarea intruziunilor

Sistemul de detectie efractie asigura protejarea cailor de acces in unitate prin detectarea incercarilor de patrundere neautorizata in zonele de securitate a obiectivului si instiinteaza operatorii cu privire la tentativele de efractie, indicand zona in care are loc aceasta. Ne asiguram ca solutiile oferite de compania noastra functioneaza fara intreruperi, ajutand la detectarea intrusilor inainte ca acestia sa patrunda in zona protejata.

Solutiile AVITECH sunt personalizate si adaptate cerintelor fiecarui domeniu de activitate si nevoilor specifice industriilor in care sunt utilizate: infrastructura critica, institutii de stat cu proceduri de securitate specifice, cladiri administrative, banci, spitale, centre culturale, centre comerciale, spatii industriale, transport si logistica.

Sistemele de detectie efractie pot fi integrate cu cele de supraveghere video, control acces si siguranta. La declansarea alarmelor se pot transmite mesaje preinregistrate la numerele de telefon stabilite sau se poate alarma sistemul CCTV pentru a comuta pe monitoare camerele video care supravegheaza zona in care au avut loc tentativele de efractie.

Slider Image
Echipamente si tehnologii de top

AVITECH propune o gama variata de sisteme de detectie efractie ce au la baza centrale cablate sau wireless, tastaturi LED sau LCD, detectoare de miscare PIR, MW sau duale, detectoare geam spart, dispozitive de avertizare optice sau acustice. Pentru furnizarea solutiilor pentru detectie efractie, AVITECH colaboreaza cu producatori de top din domeniu: Bosch, Honeywell, Primion.

Detector de miscare Blue Line Gen2 PIR
Compensare dinamica a temperaturii, cu performanta superioara a capturilor in orice mediu si cu ariei de acoperire de 12 mx 12 m. Inaltimea de montare este flexibila, fara ajustari, se reduce timpul de instalare si are o performanta imbunatatita a capturilor.

Tastatura cu ecran tactil B956
Afisajul grafic tactil color utilizeaza o combinatie de pictograme simple si text pentru o operare usoara. Detectorul de prezenta aprinde afisajul atunci cand utilizatorul se apropie de tastatura. Pentru intrari si o iesire asigura o extindere rentabila.

Detector geam spart DS1101i
Functioneaza pe principiul tehnologiei de analiza a sunetului bazata pe microprocesor. Acest sunet are in componenta sa armoici superioare la o anumita intensitate sonora ceea ce face ca sunetul sa poata fi distins de alte zgomote din mediu.

C096-D-E1
Panoul de control Galaxy Dimension este o solutie completa de securitate, detecteaza intruziunile si asigura controlul usii in mijlocul instalatiilor mari si poate fi cu fir sau fara fir. Are ca solutie de gestionare centrala bazata pe un singur computer.

IS320
Senzorii de solicitare la iesire (RTE) de la Honeywell ofera modele de baza si cu functii complete, care se potrivesc fiecarei aplicatii de control acces. Sunt extrem de flexibili, ofera o cantitate generoasa de spatiu pentru cabluri.

DFS8M
Instaland senzori de fum care sunt gestionati non-stop prin intermediul sistemului de alarma pentru intrusi, tragediile ar putea fi reduse, fapt dovedit in tarile in care majoritatea locuintelor sunt echipate cu senzori de fum.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru detectie efractie, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de detectie efractie in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnica Bucuresti,  [Centre Comerciale, Retail] ParkLake Shopping Center, Mega Image, Galleria Mall Buzau, Galleria Mall Suceava, [Cladiri de birouri] Renault, [Industrie] Wenglor Sensoric, CML Innovative Technologies, Mittal, [Sport] Stadion FC Botosani [Rezidential] Asmita Gardens Bucuresti, Rose Garden, [Real Estate] Floreasca Park, Garden Offices Floreasca, Nusco Tower- Bucuresti.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de detectie efractie?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română