Networking

Networking

Infrastructura IT&Comunicatii

Retele date/voce/video fiabile, flexibile si sigure

Retelele informatice joaca un rol crucial in activitatea companiilor si institutiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Ele conecteaza, controleaza si monitorizeaza toate comunicatiile interne, cele care intra si ies, intr-o organizatie. Odata cu cresterea numarului de echipamente IP si a mobilitatii angajatilor, retelele informatice trebuiesc sa gestioneze din ce in ce mai multe dispozitive conectate in conditii de inalta securitate, pentru protectia datelor si a informatiilor confidentiale.

Necesitatea de a accesa oricand si de oriunde informatii, de a comunica audio/video la standarde de inalta definitie, impun ca retelele informatice moderne sa fie tot timpul functionale, disponibile, rapide, flexibile si nu in ultimul rand, sigure.

AVITECH ofera intreaga gama de solutii tehnice pentru infrastructuri IT&Comunicatii:

  • Retele de date/voce/video, cablare structurata. Gama completa pe cupru si fibra optica.
  • Retele de date/voce/video wireless. Solutii flexibile si scalabile, adaptate nevoilor din ce in ce mai mari pentru conectarea a numeroase si diferite dispozitive mobile. Largime de banda suficienta, monitorizare continua, securitate avansata pentru date. Fiabilitate sporita si control eficient pentru retele cu dispozitive IoT.

Sa pui aici pe 1 fundal gri seriile de echipamente wireless (https://www.cisco.com/c/en/us/products/wireless/index.html#~solutions) de la Cisco.

  • Echipamente active de infrastructura, Routing, Switching. Retele automatizate bazate pe intentie (IBN – intent based networking), capabile sa monitorizeze continuu si sa ajusteze propriile performante, functie de solicitarile la care sunt supuse si nevoile de business.

Sa pui aici pe 2 fundaluri gri familiile de routers https://www.cisco.com/c/en/us/products/routers/index.html (fara gama service provider, astia si le cumpara singuri)

  • Data Center. Amenajare si dotare camere tehnice si centre de date conform celor mai inalte standarde de performanta (Tier Certification). Solutii de servere si stocare date, back-up si disaster recovery.
  • Securitate. Solutii complexe pentru securitatea datelor in retea (cybersecurity) precum si securitatea fizica a camerelor tehnice, a centrelor de date, a centrelor de comanda si control.

Solutiile AVITECH sunt personalizate in functie de industrie si particularitatile acesteia. Oferim solutii specifice pentru infrastructuri IT&Comunicatii din Institutii de Stat, Universitati si Campusuri scolare, Cladiri de birouri si Administrative, Spitale, Centre de distractii si amuzament, Arene Sportive, Hoteluri, Banci, Fabrici, Platforme Industriale si Logistice, Centre modale de transport, Utilitati. De asemenea, putem integra sisteme de comunicatii la nivel metropolitan si national.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Echipamente si tehnologii de ultima generatie

Solutiile AVITECH pentru retele informatice au la baza echipamente si platforme software provenite de la cei mai importanti producatori in domeniu – Cisco, Fortinet, Nexans, dezvoltate pe tehnologii de ultima generatie si capabile sa raspunda celor mai noi si neasteptate provocari in materie de transmisie, control si securitate a datelor.

Gama de echipamente cuprinde

  • Sisteme LAN pe cupru –  Cabluri, accesorii conectivitate;
  • Sisteme LAN pe fibra optica –  Cabluri, accesorii conectivitate;
  • Rack-uri, cabinete, sisteme de electroalimentare, sisteme de racire, sisteme de stingere, sisteme de monitorizare;
  • Echipamente active – Switch-uri , Access Point-uri, Controlere , Router-e; Firewall-uri;
  • Aplicatii de monitorizare si administrare-
Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru domeniul infrastructurilor IT&Comunicatii, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Auditare si Certificare retele informatice, Consultanta, Proiectare retele date/voce/video, Proiectare Data Center si camere tehnice, Procurare echipamente, Instalare, Configurare, Integrare de sisteme, Mentenanta si Suport tehnic (servicii cu SLA garantat).

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Supraveghere Video in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Institutii de Stat] Camera Deputatilor, CT Bus Constanta, INCAS, Inspectoratul de Stat in Constructii, Romatsa, [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnica Bucuresti – Campus,  Universitatea Politehnica Bucuresti – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, [Centre Comerciale, Retail] Mega Image, ParkLake Shopping Center  Bucuresti, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Financiar] Generali, [Industrie] Guhring, Jaeggi, Liberty Galati, Odu Sibiu, Rockwool Ploiesti, ThyssenKrupp Sibiu.

Pe aceeasi tema

Doresti oferta pentru solutiile de networking?

Română