Parcari Off-Street

Parcari Off-Street

Parcari Off-Street

Parcari Off-Street

Solutii pentru dotarea parcarilor off-street

Sistemele integrate pentru  parcarile off-street, ocupa un rol important intre solutiile oferite de AVITECH partenerilor sai. Compania noastra ofera  gama completa de echipamente si solutii pentru amenajarea si dotarea parcarilor off-street, ce imbunatatesc nivelul de siguranta si confort al conducatorilor auto.

Gama vasta de echipamente oferite de AVITECH, permit controlul ideal al veniturilor si managmentul optim al parcarilor prin software de ultima generatie, transparenta si design modern. Sistemele sunt modulare si scalabile, astfel incat sa poata fi configurabile in functie de anvergura proiectului.

Portofoliul AVITECH se caracterizeaza prin calitatea echipamentelor folosite, fiabilitatea lor in conditiile ambientale nefavorabile si adaptabilitatea la cerintele clientilor in functie de bugetul alocat si politica de mobilitate promovata.

Din punct de vedere al domeniilor de activitate AVITECH ofera solutii pentru administrarea si dotarea parcarilor off-street pentru muncipalitati, campusuri universitare, spitale, centre culturale, arene sportive, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, cladiri de birouri.

Slider Image
Echipamente si tehnologii de top

Pentru furnizarea solutiilor de parcare off-street, AVITECH colaboreaza cu furnizori de top din domeniu:  HUB Parking Technology, Magnetic Control Access, Indect, Quercus, Automatic Systems, UPPARK.

Gama de echipamente pentru amenajarea si dotarea parcarilor off-street comercializate de AVITECH include: camere LPR ( identifica in timp real numarul de inmatriculare, permit sau blocheaza accesul in si din parcare), statii de intrare/iesire ( cu diverse metode de acces-cititoare RFID, long range sau cod de bare; incasarea automata a tarifului de parcare in cazul abonatilor, pe baza recunoasterii numarului de inmatriculare), bariere automate( brat de aluminiu cu numeroase dimensiuni, deschidere/inchidere rapida si cu un mecanism de blocare in cazul intreruperii sursei de alimentare), sisteme de ghidare( cu reflexie ultrasonica, LED RGB cu focus bidirectional pentru traficul care se desfasoara pe doua benzi) si automate de plata( validare bancnote in 4 directii, ecran tactil de 7’’, iluminare LED).

Servicii complete, Proiecte la cheie

Echipa de specialisti AVITECH ofera servicii de proiectare, instalare, punere in functiune, mentenanta si service  sistemelor de parcare off-street pentru clientii din diverse domenii de activitate.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bulevardul Decebal Bucuresti, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9, Primaverii 8, Primaverii 20, Focsani, [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu.

Doresti oferta pentru amenajarea si dotarea parcarilor off-street?

Română