Parcari On-Street

Parcari On-Street

Parcari On-Street

Parcari On-Street

Solutii pentru dotarea parcarilor on-street

Componenta importanta a unui management al parcarii eficient -Sistemele integrate pentru parcari on-street ocupa un rol important intre solutiile oferite de AVITECH partenerilor sai. Compania noastra ofera gama completa de echipamente si servicii pentru amenajarea si dotarea parcarilor on-street, destinate atat unor suprafete mici, cat si unor spatii extinse.

Importanta acestora se reflecta atat pe plan financiar prin generarea de venit suplimentar si stimularea dezvoltarii economice a zonelor comerciale, cat si in calitatea vietii si experienta conducatorului auto datorita reducerii timpului de cautare a unui loc de parcare, reducerea emisiilor de carbon, cresterea confortului.

Sistemele de parcare on-street din portofoliul AVITECH se caracterizeaza prin utilizarea celor mai noi tehnologii in materie de parcari – parcometre: autonome din punct de vedere energetic, accepta toate modalitatile de plata ; senzori: colecteaza informatii in timp real despre gradul de ocupare al parcarii, un singur senzor poate acoperi 300 de locuri de parcare; bolarzi: configuratii personalizate in functie de nevoile clientului, etc.

Pe langa echipamentele care au rolul de a imbunatati calitatea vietii conducatorilor, ecosistemul integreaza sisteme si aplicatii software  care permit ajustarea politicilor locale privind parcarea, datorita flexibilitatii solutiilor (tarife dinamice pentru zonele aglomerate, durata limitata de parcare, aplicare enforcement, schimbare rapida politica preturi si regulament).

Din punct de vedere al domeniilor de activitate AVITECH ofera solutii pentru administrarea si dotarea parcarilor on-street pentru muncipalitati, campusuri universitare, spitale, centre culturale, arene sportive, ansambluri rezidentiale, centre comerciale.

Slider Image
Echipamente si tehnologii de top

Solutiile noastre pentru dotarea parcarilor on-street, se bazeaza pe sisteme si echipamente provenite de la producatori renumiti pe plan mondial precum: Flowbird, Automatic Systems si Nedap.

Gama de echipamente pentru amenajarea parcarilor on-street comercializate de AVITECH este variata, usor de adaptat tuturor tipurilor de proicte si aplicatii. Include parcometre (reciclabile si  eco-friendly, alimentate de energia solara care pot fi folosite pentru a vinde bilete pentru diverse atractii sau servicii, P&D si sisteme ANPR, dar si pentru informare), senzori de parcare ( de tipul plug and play, pot fi montati pe stalpii de iluminat sau pe fatadele cladirilor si care functioneaza in orice conditii meteorologice) si bolarzi( ficsi, detasabili sau retractabili, cu rezistenta ridicata la impact si cu inaltimi variate de pana la 1200 mm).

Servicii complete, Proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultanta, studii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectarea, instalarea si mentenanta parcarilor on-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului , compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor on-street, dintre care putem enumera: [Municipalitati] – Cluj-Napoca, Campina, Gheorgheni, Craiova, Buzau si Iasi.

Doresti oferta pentru amenajarea si dotarea parcarilor on-street?

Română