Securitate Date

Securitate Date

Slider Image
SECURITATE DATE

AVITECH pune la dispozitia clientilor sai specialisti capabili sa conceapa solutiile de securitate date optime pentru fiecare situatie particulara.

Una din caracteristicele esentiale ale societatii moderne este informatizarea. La randul lor, sistemele informatice sunt caracterizate de o vulnerabilitate crescuta, usor evidentiabila prin numarul mare de accesari neautorizate ale datelor organizatiilor si institutiilor.

Gravitatea unui astfel de fenomen este cu atat mai mare cu cat sistemele informatice pot deservi elemente vitale pentru orice societate, de la armata, spitale, transport pana la banci, burse de valori.

Accesul la internet sau intranet, slaba pregatire a unora dintre administratori, operatori sau utilizatori pot genera oricand brese in sistemele informatice.

Securitatea datelor devine astfel un domeniu de interes major pentru toate sectoarele societatii informationale, deoarece informatia este una dintre resursele cele mai importante ale oricarei institutii. Din aceste considerente, solutiile de securitate a datelor cunosc evolutii substantiale in perioade foarte scurte de timp.

AVITECH pune la dispozitia clientilor sai specialisti capabili sa conceapa solutiile de securitate date optime pentru fiecare situatie particulara, indiferent de complexitatea ei, pentru o protectie optima a datelor si informatiilor.

Oferta companiei contine urmatoarele solutii si servicii pentru securitatea datelor:

  • Configurare routere/firewall
  • Instalare si configurare servere de autentificare
  • Instalare si configurare programe antivirus
  • Solutii de backup si stocare date

Doresti oferta pentru solutiile de securitate a datelor?

Română