Sistem de stingere incendiu cu gaz

Slider Image
AVITECH ofera sisteme de stingere incendiu cu gaze inerte pentru camere tehnice, arhive, muzee, centre de telecomunicatii.

Tehnologia de stingere cu gaz de la Wagner foloseste gaze inerte (azot si argon) sau dioxid de carbon. Aceasta se bazeaza pe principiul de eliminare a oxigenului. Prin introducerea unui agent gazos de stingere in atmosfera incaperii, nivelul de oxigen este redus pana la nivelul la care procesul de combustie este oprit. Gazele inerte nu genereaza reactii chimice si reziduuri.

Gazele chimice de stingere precum Novec 1230 si FM 200 indeparteaza focul prin suprimarea temperaturii. In momentul in care gazele sunt eliberate, acestea se combina cu aerul si conduc la scaderea temperaturii.

Sute de sisteme de stingere pe baza de gaz sunt utilizate cu succes in intreaga lume datorita flexibilitatii acestora. In mod special, in mediile in care stingerea cu apa poate distruge bunuri de valoare, tehnologia de stingere cu gaz este alegerea potrivita pentru protejarea afacerii tale impotriva focului. Distrugerile provocate de foc sunt limitate doar la zona izbucnirii acestuia. In plus, gazele de stingere sunt neconductoare, adica nu exista pericol pentru personalul care utilizeaza instalatii sau utilaje electrice. In plus, nu exista niciun pericol de scurtcircuitare in timpul sau dupa procesul de stingere.

Sistemul de stingere cu gaze reprezinta solutia ideala pentru mediile in care sistemele de stingere cu apa pot distruge bunuri de valoare:

  • Camere tehnice
  • Arhive
  • Muzee
  • Companii de telecomunicatii

Pentru implementarea unui astfel de sistem este necesar sa colaborati cu un furnizor competent si autorizat de solutii pentru protectia la incendiu. AVITECH detine certificari pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si stingere incendiu. De asemenea, compania are experienta in domeniu datorita numeroaselor proiecte de siguranta desfasurate cu succes.

Echipamente

Wagner FirExting    Sistem de stingere cu gaz

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre sistemul de stingere cu gaz inert?

Română