Supraveghere video in mediu cu risc de explozie

Slider Image
Solutii pentru zone periculoase cu risc de explozie

AVITECH are o experienta indelungata in proiectarea si instalarea sistemelor de securitate, acestea ocupand un rol important in portofoliul de solutii al companiei noastre.

Compania noastra ofera solutii personalizate si adaptate fiecarui domeniu de activitate precum industria chimica si farmaceutica, ingineria mecanica, rafinarii si depozite de combustibil, industria petrolului si gazului, securitate CCTV, centrala productie biogaz. Produsele Samcon se pot gasi la AVITECH.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

Solutiile de securitate pentru riscuri de explozie și zone periculoase au la baza echipamente hardware si software produse de compania SAMCON, ce dezvolta si concepe sisteme de camere rezistente la explozii. Fie ca este nevoie de sisteme simple de monitorizare a camerelor antideflagrante, fie ca este nevoie de sisteme CCTV complexe, AVITECH ofera cea mai buna solutie clientilor.

In industriile chimice si farmaceutice, camerele din seria ExCam sunt prevazute cu hote de protectie impotriva intemperiilor, console de perete si incalzitoare. Astfel, tot ceea ce este important poate fi vizualizat nu numai in interior, ci si in exterior.

In industriile mecanice si electronice, camerele si senzorii optici au fost mult timp o parte esentiala a sistemelor de control. In general, se disting doua domenii diferite de aplicatii: supravegherea video si prelucrarea industriala a imaginilor.

Cerintele de monitorizare a proceselor si cerintele de siguranta sunt mai stricte in majoritatea rafinariilor mari si a depozitelor de combustibil. Procedurile de operare sunt adesea controlate si coordonate numai de la o camera centrala de control. Reglementarile privind siguranta operationala cresc responsabilitatea echipamentelor de securitate.

In industria petrolului si a gazului, dezvoltarea economica si nevoia de mobilitate a populatiei creeaza o noua presiune asupra companiilor care activeaza in astfel de industrii. Acestea sunt nevoite sa ia masuri privind desfasurarea proceselor de baza in conditii de maxima securitate.

Centralele de productie a biogazului sunt cele mai populare surse de energie datorita costurilor reduse. Sunt necesare camere rezistente la explozii chiar si pentru instalatiile de biogaz, deoarece microorganismele produse genereaza gaze reziduale usor inflamabile.

ExCam IPP5655
Camera IP-dome, rezistenta la explozie, imagini extrem de clare, cu rezolutie inalta, calitate optica remarcabila a imaginii, functionalitate. Camera permite rotire continua a panoramei la 360 de grade.

ExCam IPQ1785
Camera IP pentru utilizare in zone periculoase, oferind nu numai o rezolutie HDTV buna, ci si un zoom motor puternic si un obiectiv de focalizare automata. Certificata in conformitate cu reglementarile europene.

Seria T07
Rezistente la explozii si coroziune, proiectate cu protectie IP67. Sunt potrivite pentru aplicatii in exterior si au proprietati remarcabile de conducere a caldurii atunci cand sunt combinate cu umbrela de soare.

ExConnection Rail
Sistemele de conexiune sunt special concepute pentru a conecta camerele de retea sau alti participanti la retea. Conectorii convertesc semnalele video si audio in fluxuri de retea ethernet si le fac disponibile pe distante mari.

Servicii complete, Proiecte la cheie

AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre carcase pentru zone periculoase ?

Română