Pontaj biometric capabil de integrare cu SAP

Slider Image
Cel mai nou produs lansat de compania germana Primion este Advanced Data Terminal 1100 (ADT 1100).

Modernul terminal de pontaj atrage atentia prin design-ul simplu si elegant cu o rama de aluminiu de inalta calitate care limiteaza si protejeaza terminalul. Acesta este proiectat astfel incat sa se integreze optim in orice mediu. Sticla din fata poate fi rotita si ajustata infividual. Aceasta impiedica aparitia reflexiilor cauzata de iradierea nefavorabila a luminii. Datorita structurii modulare a terminalului ADT, mentenanta si service-ul se realizeaza cu usurinta. Referitor la tehnologia de citire, terminalul suporta ultimele tehnologii RFID precum LEGIC advant si MIFARE DESFire EV1. Ca o caracteristica suplimentare, ADT 1100 poate prelua functia de pkt master read.

Integrarea in retea a terminalului ADT se realizeaza prin modulul Gigabit Ethernet, iar acest lucru face ca terminalul ADT sa fie ideal pentru instalari noi sau existente, unde echipamentele instalate trebuie inlocuite. In functie de situatia de pe teren, terminalul ADT poate fi alimentat fie cu tensiune joasa prin intermediul unei unitati de alimentare, fie prin Power over Ethernet (PoE+). In plus, o baterie suplimentara reincarcabila asigura achizitia de date pentru cateva ore in cazul unei pene de curent.

Inregistrarea timpului de lucru, a orelor suplimentare, a absentelor si a vacantelor se realizeaza facil si intuitiv cu ajutorul terminalului ADT 1100. Fluxurile de munca predefinite precum cererile de concediu pot fi realizate prin intermediul terminalului de pontaj ADT 1100, iar acest aspect contribuie la simplificarea considerabila a procesului de management al personalului. Datele pot fi transferate direct in SAP printr-o interfata integrata. Software-ul primion de pontaj are o interfata certificata SAP HRPDC.

Interfata terminalului de pontaj ADT 1100 poate fi adaptata in functie de dorintele si cerintele clientului. Datorita simbolurilor sugestive pentru diferite tipuri de rezervari, fiecare utilizator gaseste imediat ce are nevoie.

Doresti mai multe informatii despre terminalul de pontaj ADT 1100?

Română