Termoscaner pentru detectarea temperaturii

Slider Image
Termoscanerul digital GUIDE T120H este un instrument de detectare rapida a temperaturii umane, care are o acuratete de ≤ ±0.5℃.

Este un termoscaner economic si practic, care satisfice nevoia de detectare a temperaturii umane.

GUIDE T120H este o solutie mobila, insa echipamentul poate fi asezat pe un trepied si poate fi instalat si la intrarile si iesirile din zone publice, iar aceste caracteristici il califica drept un dispozitiv ideal pentru imbunatatirea eficientei prevenirii epidemiilor si protejarea sanatatii publice.

Acesta este potrivit pentru detectarea rapida a temperaturii in fabrici, scoli, centre comerciale, cladiri de birouri si alte spatii publice pentru a controla si  reduce raspandirea virusului cu simptome de febra, precum SARSCoV-2, Ebola,  Zika. Eficienta acestei solutii a fost testata si in trecut, cand aceasta a fost folosita cu succes pentru identificarea persoanelor cu virusuri precum Zika si Ebola.

Caracteristici:

  • Detectia rapida a temperaturii, identificarea automata a temperaturii si alarmare;
  • Distanta de siguranta de 1 m, risc scazut de infectare, fara a deranja persoanele scanate;
  • Poate salva pana la 100.000 imagini, poate verifica temperaturile inregistrate;
  • Interfata tip C, incarcare rapida in 2.5 h, autonomie baterie pana la 8 h;
  • Compact si portabil, potrivit pentru detectie mobila, dar poat fi fixat pe un trepied.

Foarte important de retinut este faptul ca nu trebuie sa expuneti dispozitivul la surse de radiatii puternice cum ar fi soarele, laserele și aparatele de sudură.

Costul acestei solutii este de 2.499 RON fara TVA  si poate fi achizitionata direct de pe SEAP folosind codul avi-250320-1.

 

Doresti mai multe informatii despre termoscanerul Guide T120H?

Română