BOSCH Paviro
BOSCH Paviro este un sistem de adresare publica si evacuare vocala destinat aplicatiilor de dimensiuni mici si medii precum birouri mici si medii, aeroporturi regionale, hoteluri de dimensiuni medii, scoli. Mai multe detalii aici.

Pet de lista – … RON

Solicita cea mai buna oferta de la AVITECH

BOSCH Plena
BOSCH Plena este un sistem de adresare publica, alarmare vocala si BGM folosit in sali de fitness, hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, scoli, lacase de cult, depozite, cladiri de birouri, sali de intalniri, muzee. Mai multe detalii aici.

BOSCH Praesensa
BOSCH Praesensa este un sistem de adresare publica si alarmare vocala destinat aplicatiilor de dimensiuni medii si mari precum universitati, hoteluri,centre comerciale, aeroporturi, centrale electrice, tuneluri. Mai multe detalii aici.

BOSCH Praesideo
BOSCH Praesideo este un sistem de adresare publica si alarmare vocala care poate fi folosit in stadioane, aeroporturi, nave de croaziera, universitati, cladiri publice, centre comerciale, lacase de cult. Mai multe detalii aici.

Iti multumim pentru abonare!

 

Vei fi primul care va afla noutatile, actualizarile de produse si ofertele exclusive. Stay tuned!

Daca ai nevoie de altceva, nu ezita sa ne trimiti un e-mail la adresa info@avitech.ro si nu uita sa ne urmaresti pe social media!

 

 

[contact-form-7 404 "Negăsită"]
Română