Vot electronic, traducere simultana si afisaj

Slider Image
Sistem complex vot electronic, traducere simultana si afisaj pentru Camera Deputatilor

AVITECH a finalizat integrarea cu succes a unui sistem integrat complex pentru Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor. Solutia implementata include un sistem de vot electronic, sistem de conferinta, sistem de traducere simultana si sistem de afisaj.

Integrata in Sala de Plen a Camerei Deputatilor, solutia are drept scop asigurarea tuturor cerintelor functionale si ergonomice necesare derularii unor parti ale procesului legislativ al Camerei Depupatilor, precum si sustinerea altor evenimente, conferinte internationale care au loc in cadrul imobilului. Sistemul integrat ofera o inalta calitate audio, asigura securitatea datelor transmise si simplitate in utilizare si instalare.Functionalitatile de baza ale sistemului includ votarea – atat in sistem de vot deschis cat si in sistem de vot secret – participare la discutii, audierea discutiilor, transmiterea de mesaje vizuale, alfanumerice, individuale, realizarea prezentei electronice pentru toti participantii, afisarea de informatii, traducerea simultana a discutiilor in opt limbi, monitorizarea si controlul centralizat al functiilor sistemelor, interconectarea centralizata cu sistemele audio/video exterioare salii, integritatea si securitatea datelor prin modelul inchis.Echipamentele din componenta sistemului provin de la producatori recunoscuti pentru calitatea si fiabilitatea produselor lor: Shure DIS, Eyevis, Fujitsu.
Integrata in Sala de Plen a Camerei Deputatilor, solutia are drept scop asigurarea tuturor cerintelor functionale si ergonomice necesare derularii unor parti ale procesului legislativ al Camerei Depupatilor, precum si sustinerea altor evenimente, conferinte internationale care au loc in cadrul imobilului. Sistemul integrat ofera o inalta calitate audio, asigura securitatea datelor transmise si simplitate in utilizare si instalare.

Functionalitatile de baza ale sistemului includ votarea – atat in sistem de vot deschis cat si in sistem de vot secret – participare la discutii, audierea discutiilor, transmiterea de mesaje vizuale, alfanumerice, individuale, realizarea prezentei electronice pentru toti participantii, afisarea de informatii, traducerea simultana a discutiilor in opt limbi, monitorizarea si controlul centralizat al functiilor sistemelor, interconectarea centralizata cu sistemele audio/video exterioare salii, integritatea si securitatea datelor prin modelul inchis.

Echipamentele din componenta sistemului provin de la producatori recunoscuti pentru calitatea si fiabilitatea produselor lor: Shure DIS, Eyevis, Fujitsu.

Echipamente

Sistem de vot electronic

Sistem de conferinta

Sistem de traducere simultana

Sistem de afisaj.

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre solutiile audio-video?

Română